Обзавеждане за спалня в бял дъб и лилав гланц

Обзавеждане за спалня в бял дъб и лилав гланц. Спалното обзавеждане се състои от спалня с две нощни шкафчета, трикрилен гардероб, скрин с чекмеджета и тоалетка с огледало. Спалнята е стандартна в два цвята. Нощните шкафчета са с вкопани дръжки и две чекмеджета. Гардероба е голям трикрилен в два цвята и големи огледала в средата на вратите. Скрина е с шест чекмеджета в редуващи се цветове и вкопани кант дръжки, а тоалетката е г-образна с по-дебела конструкция и дистанционери свързващи я със скрина.  Използвания материал е ПДЧ със светла дъбова текстура и МДФ боядисан в лилав гланц.

Изискванията на клиента към обзавеждането за спалня са водещи при изготвянето на проекта. Проектантите ни с желание споделят нашия опит при изготвянето на подобни проекти и ще намерим правилното решение за всички колебания. Цената за всеки един проект е индивидуална и се определя главно от избрания материал и нужното количество.

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!