Проекти на спални

Търсенето на оригиналност намира отражение в дървесината със следи от ръчна обработка. Tази тенденция е актуална и в спалнята. Н1146 Сив дъб Бардолино материализира ефекта на „грубото нарязване“ с актуални оттенъци. Това го прави подходящ за модерната цветова група с естествени нюанси на сивото, като например U730 Базалт.

Интериорният дизайн използва контрастът между бялото и черното от години. Тенденцията за търсене на природни тонове смекчава дори и този класически контраст, комбинирайки светли и тъмни естествени цветове. В тази спалня, например, Н3363 Дъб Хайленд антрацит е черният контрапункт на W1000 Премиум бяло. Преплитащите се в структура цветове донякъде смекчават характера на опозицията. Освен това, топлият кафяв оттенък на декора U204 Карамел изгражда мост между тъмните и светлите елементи. Използван е и като подова настилка.

От всички видове дървесина, използвани за конструиране на обзавеждането в спалнята, черешата се счита за истинска класика с неповторимо излъчване. Тук декорът Н3662 Венецианска череша със светлите си тонове предлага свеж вариант, подходящ и за комбиниране със съвременни универсални цветове. Интересно преплитане се постига в съчетание с U727 Каменно сиво, използвано за корпуса и като акцент на отделните чекмеджета, както е показано на илюстрацията.

Разгледайте примерни проекти за обзавеждане на спалня: