Проекти на кухни

Разгледайте някои идейни проекти на кухни. Всички кухни се произвеждат по строго индивидуален проект, като цветовете от които можем да изработим Вашата кухня може да разгледате тук.

Предлагаме безплатно вземане на размери и оферта, при одобрението на която, Ви изработваме безплатно и индивидуален проект на кухнята с всички строителни особености, изисквания към разпределнието на шкафовете и вида на уредите ( за вграждане или свободностоящи). Към кухненското обзавеждане можем да Ви предложим и уреди, мивки и смесители на водещи фирми производители, като Bosch, Teka, Siemens, Electrolux, Ariston, Gorenje и др.

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!