Проекти на кухни

Екипът на Мебели Ломбардо изработва висококачествени и модерни кухни по проект. Нашите проектанти, дизайнери, мебелисти и монтажисти ще сбъднат и най-смелите планове за една уникална, функционална и красива кухня. Разгледайте нашите идейни проекти на кухни, вдъхновени от иновативните материали, които използваме, нетипични и очарователни съчетания на цветове и комбинации от различни по естество материали. Всички кухни, които ние изработваме, са плод на строго индивидуални проекти, а цветовете, от които избирате, ще намерите тук.

Първокласни проекти на кухни

Това, което ни отличава от останалите, е личното и професионално отношение към производството на кухни по проект. За нас всеки проект е възможност да разгърнем творческите си възможности и да създадем уютно и функционално пространство, което ще обикнете от раз.

А за да стане факт Вашата изумителна кухня, ние ще вземем размери и ще изготвим индивидуалната Ви оферта напълно безплатно. След Вашето пълно одобрение ще изготвим и безплатно Вашия индивидуален проект за кухнята, съобразявайки абсолютно всички изисквания за разпределението на кухненските шкафове, строителните особености на помещението, модела и вида на кухненските уреди (свободно стоящи или за вграждане).

Елегантни и функционални кухни по проект

Опциите действително са безкрайни, но Вашите предпочитания са най-важни за нас. Вие решавате дали във Вашата кухня да има острови, дали да е ретро или модерна, какви цветове и материали да използваме. В допълнение към първокласните ни проекти на кухни, можем да Ви насочим и да предложим уреди, смесители, мивки и други на световни производители на техника като Bosch, Siemens, Teka, Electrolux, Gorenje, Ariston и много други.