Проекти на детски стаи

Разгледайте идейни проекти за обзавеждане за деткса стая. Всички цветове и размери подлежат на промяна спрямо индивидуалните изисквания на всеки клиент. Предлагаме голямо разнообразие от цветове и материали за детски стаи. В по-голямата си част (корпуса) мебелите се изработват от ПДЧ, като разнообразието във визията на детската стая, се постига посредством комбинация от различни материали и цветове в лицевите части на мебелите. Така за лицето можем да изберем мдф лак или мдф мат, мдф фолио, тапицерия с кожа и дамаска, детски дръжки (с животни или коли и др.).

Към всеки индивидуален проект за обзавеждане на детска стая се оформя и индивидуална оферта в зависимост от избора на материал и механизми. Предлагаме механизми с плавно затваряне, пуш механизми и вградено осветление.

Към окомплектовката на детските стаи предлагаме и матраци и подматрачни рамки на всички вносители и проиводители в България.

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!