Проекти на гардероби

Предлагаме проектиране и производство на гардероби. Предлагаме гардероби със стандартноотварящи се врати, с плъзгащи се врати, гардероби в ниша, вградени гардероби, гардероби с алуминиеви врати, гардероби с огледални врати., гардероби с плъзгащи се и плавно затварящи се врати.

При проектирането на гардероба се съобразяваме изцяло с нуждите на клиента за вътрешното разпределние в градероба, като се придържаме към конструктивните изисквания за изработката на гардероба. Предлагаме богато разнообразие от материали и цветове. Предлагаме и механизми за оптимизиране на пространството в градероба. Такива механизми са: за панталони, за дрехи, за вратовръзки, кошници и др.

Разгледайте някои примерни проекти на гардероби:

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!