Производство на мебели

  • Разполагаме със собствена производствена база, която се намира в град София. Работим с италиански и немски машини, които са високотехнологични и прецизни, за да постигнем най-високото качество на производство. Основно предимство е, че нашият екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в мебелопроизводството, което гарантира перфекционизъм в изработването на крайният продукт.
  • Стандартният срок за изработване на поръчката Ви е 30-60 календарни дни, след внесен аванс по договора. Конкретният срок се определя от сложноста и обема на поръчаните мебели.
 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!