Боядисване на MDF

  • Предлагаме боядисване на детайли от мдф в три вида финишни покрития: мат, гланц и байц (за фурнир).  Разполагаме с бояджийна камера, подготвително и склад за готови детайли. Работим с Vernilac и Milesi, които са производители на бои и лакове за дърво повече от 50 години.
  • Срок за изработка на детайлите е 15-20 калнедарни дни. Цветовете, с които работим са основно по RAL и NCS, като имате опция да се направят мостри по индивидуално задание. Работим основно с фабрично грундирани мдф плоскости, тъй като качеството на покритията е отлично.

Всички запитвания за цени и срокове за изработка, моля изпращайте на

e-mail: mdf_boya@abv.bg
или на тел: 0897 874 087 – Александър

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!