Топ 5 предимства на изработката на кухни по проект

Кухнята е мястото в нашия дом, в което прекарваме голяма част от времето си – независимо дали в приготвянето или хапването на храната. Стремежът на потребителите към по-нестандартни и индивидуални решения в интериора на това помещение прави кухните по поръчка все по-предпочитани. Този вид услуга притежава неоспорими предимства пред вече готовите и конфигурирани предложения за кухни. Представяме Ви пет от основните преимущества в изработката на кухни по индивидуален проект.

изработка на кухни

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН СПОРЕД ЛИЧНИТЕ ВИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ

Изработката на кухни по индивидуален проект позволява да внесете по-голяма уникалност в помещението, нещо, което серийното производство невинаги позволява. Цветови съчетания, дизайн на шкафовете и плотовете – всичко това зависи от разбиранията на клиента за стил и функционалност и превръща кухнята в любимо място у дома.

КУХНИТЕ ПО ПОРЪЧКА ОСИГУРЯВАТ ПО-ГОЛЯМА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Всяка кухня има специфични размери и често вече готовите предложения на пазара трудно пасват изцяло на тях. Именно защото участвате в избора на елементите във Вашата нова кухня, можете да персонализирате всяка част от интериора, така че да пасва на начина Ви на живот, както и да оптимизирате максимално всяко свободно пространство.

изработка на кухни

ПРИ ИЗРАБОТКАТА НА КУХНИ ПО ПРОЕКТ ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАЧЕСТВОТО НА МАТЕРИАЛИТЕ

Съображенията при избор на материали за изработката на кухня могат да бъдат различни и зависят изцяло от вкусовите предпочитания и финансовите възможности на клиентите. ПДЧ, МДФ, технически камък или стъкло – единствено Вие решавате какви елементи да включите в дизайна на кухнята си и как да ги съчетаете. Също така когато избирате готови кухни нямате никаква възможност да проследите произхода на използваните материали и доколко екосъобразни са те.

ПОЛУЧАВАТЕ ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ЦЕНА, СЪОБРАЗЕНА С ЛИЧНИЯ БЮДЖЕТ

Каквото и да си говорим, цената винаги е определящ фактор, а хубавото на кухните по индивидуален проект е, че освен качеството, Вие можете да определите и какви да бъдат материалите според финансовите си възможности. Така например можете да изберете елементи, които да са от различен ценови клас и да ги комбинирате в уникален дизайн, който по никакъв начин да не натежи на бюджета Ви. Фирмата, на която се спрете, ще Ви съдейства при избора и ще Ви даде подходящите насоки.

ПРЕЦИЗНА ПРОФЕСИОНАЛНА ИЗРАБОТКА ЗА ДЪЛГОТРАЕН ЖИВОТ НА МЕБЕЛИТЕ 

Не на последно място – избирайки кухня по индивидуален проект, получавате екип от професионалисти, който да изготви дизайна и извърши нелеките задачи, свързани с правилното измерване и разпределение на кухненските уреди. Добрите специалисти, освен че залагат на материали с отлично качество, притежават и необходимия професионален опит, за да завършат Вашия проект в предварително уговорения срок.

кухни

В заключение ще споделим, че кухнята по поръчка е дългосрочна инвестиция, която напълно си заслужава, а за създаването на Вашата мечтана кухня можете да разчитате изцяло на екипа на Мебели Ломбардо. Разгледайте вече реализираните ни проекти и се свържете с нас, за да осъществим и Вашия.