Цялостно Обзавеждане на Апартамент и Къща

Домът е мястото, където трябва да се чувствате най-уютно и комфортно. Ето защо Мебели Ломбардо предлага цялостно обзавеждане на Вашия апартамент. С помощта на нашите проектанти и дизайнери и Вашите идеи и желания ще превърнем дома Ви в стилно, удобно и функционално кътче, което ще Ви носи хармония, спокойствие и завършеност, за каквато сте мечтали.

Защо да поръчате цялостно обзавеждане на Вашия апартамент при нас? Портфолиото ни включва затворен цикъл от услуги – ние ще проектираме, изработим, доставим и монтиране пълния комплект мебели за дома Ви, а всяко наше изделие е доказано надеждно и единствено по рода си. Ето и как протичат етапите на нашата работа:

1. Вземане на размери на помещението

2. Идеен проект за обзавеждането

3. Изработка на мебели
4. Монтаж на обзавеждането

Цялостни решения за обзавеждане на къща

Едва ли има човек, който да не мечтае за собствена къща с елегантен и впечатляващ интериор. Но процесът по подготовка на къщата, за да бъде тя обитаема, често е свързан с множество трудности. Ние от Мебели Ломбардо Ви предлагаме цялостно обзавеждане на къща. От нас можете да очаквате неповторим дизайн, функционални и удобни мебели, перфектно разпределение на пространството и отлична изработка.

Професионално обзавеждане на къща

Перфекционизмът във всеки елемент от процеса по проектиране и производство на Вашите мебели е причината да изберете нашия екип. Ние ще създадем хармонична обстановка с внимание към всеки детайл и към всяка Ваша потребност. Заложете на печелившата карта – обзавеждане на къща от Мебели Ломбардо.

Проект 1: Цялостно обзавеждане на апартамент с мебели по поръчка, град София, кв.“Лозенец“

1. Вземане на размери на помещението (снимки на помещението), и обсъждане на първоначалните идеи които има клиента, както и неговото виждане за стил на обзавеждането.

2. Идеен проект за обзавеждането

3. Монтаж на мебелите
4. Завършване на обзавеждането и почистване на помещението и мебелите

Проект 2: Цялостно обзавеждане на ЖИЛИЩЕ с мебели по поръчка, град София, кв. “Студентски град“

1. Вземане на размери на помещението (снимки на помещението), и обсъждане на първоначалните идеи които има клиента, както и неговото виждане за стил на обзавеждането.
2. Идеен проект за обзавеждане на апартамент
3. Реализация на идеен проект за цялостно обзавеждане