Спални по поръчка

Мебели Ломбардо предлага проектиране и изработка на спални по поръчка от ПДЧ и МДФ. Предлагаме спални: с тапицирани табли, с огънати табли, с чекмеджета, с подматрачни рамки с повдигане, гардероби: с плъзгащи врати, с огледала, със стандартни врати, с механизми за плавно затваряне на вратите и др.

Дизайнът при спалните по поръчка, трябва да е подчинен на вкуса и личното Ви усещане за красота и комфорт. Главна роля в обзавеждането играе леглото. Особено внимание трябва да обърнете на матрака, защото той е гаранция за добър сън и почивка. Можем да ви предложим широка гама от латексови матраци, с доказано качество и произведени в България.

Друга съществена част от обзавеждането на спалнята е гардеробът. Той трябва хармонично да се вписва в общия интериор, да не заема много пространство и да бъде с такова вътрешно разпределение, което да отговаря на Вашите нужди и навици. Когато помещението е малко, можете да изберете гардероб с плъзгащи се огледални врати, които ще разширят оптически пространството.

Предлагаме безплатно взимане на размери и изготвяне на оферта за обзавеждане на вашата мечтана спалня. Поради затворения цикъл който сме осигурили с собствената си производствена база и проекта на мебелите, гарантираме за тяхната уникалност и здравина.

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!