Кухни по поръчка

Мебелите в отдел „Кухни по поръчка“ са реално произведени. Вашите мебели може да бъдат взаимствани от посочените модели на кухни, както и да бъдат направени по строго индивидуален проект само за вашата кухня и да бъдат изпълнени и приложени със съответните промени (в зависимост от конкретните размери на Вашето помещението и спецификата му) във Вашия дом.

Индивидуалното проектиране на кухни по поръчка и нестандартните интериорни решения при изграждането на Вашия индивидуален проект са напълно съобразени с Вашите желания и изисквания. Предлагаме кухни: от пдч, от мдф мат и гланц, мдф фурнир, мдф фолио и др. Взимането на размери и изработката на проект и оферта е безплатно, като се заплаща депозит, който при сключването да договора се приспада. Към кухните предлагаме и всичко свързано с тях: уреди за вграждане, мивки и смесители, аксесоари ( виж тук : уреди за вграждане )

Разгледайте една малка част от произведените ни кухни по индивидуален проект:
 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!