Кухни по поръчка

Стилните и практични кухни по поръчка на Мебели Ломбардо са изработени и монтирани в домовете на многобройните ни доволни клиенти. Ако идеята Ви как да изглежда Вашата кухня все още не се е избистрила – разгледайте нашите първокласни модели, от които можете да се вдъхновите. Всички кухни по поръчка могат да бъдат модифицирани и пригодени за индивидуалните специфики на Вашето жилище. Ако мечтаете Вашата кухня да е единствена по рода си, ние ще я проектираме, ще съобразим размерите и особеностите на помещението и ще я изработим до последния детайл.
кухни по поръчка

Кухни по поръчка за перфекционисти

В портфолиото ни ще откриете кухни от ПДЧ, МДФ фурнир, МДФ гланц и мат, МДФ фолио и други. Моделът, който ще харесате, може да бъде изпълнен във вариант от всякакъв материал в зависимост от желанията Ви, като предлагаме и уреди за вграждане, аксесоари, мивки и смесители (виж тук: уреди за вграждане). За Ваше удобство, ние от „Ломбардо“ взимаме размери, изготвяме проект и оферта безплатно. Заплащате депозит, който ще приспаднем при сключване на договора за изработка.

Защо избирате кухня по поръчка

Кухнята е онова помещение в дома, в което се случват най-приятните моменти вкъщи – времето със семейството, приготвянето на вкусна домашна храна, ежедневните домакински дейности, а защо не и почивката. Всичко това прави тази част на дома изключително важна, поради което е от съществено значение тя да бъде с перфектна функционалност, практично разположение, удобен и лесен достъп до всички нейни компоненти и уреди.

Често готовите модели кухни не могат да се адаптират към спецификите, размерите и особеностите на помещението, отредено за бъдещата Ви кухня. В такъв случай Ви е необходимо оригинално, индивидуализирано решение, изготвено и проектирано от специалисти с дълъг опит, каквито са нашите дизайнери в Мебели Ломбардо. Ако Вие самите също имате специални изисквания и собствени виждания как трябва да е подредена и оформена Вашата кухня, то тогава се обърнете към нас. Разчитайте на професионалистите ни да сътворят идеален дизайнерски проект и да го изпълнят с първокласни материали, консумативи, крепежни елементи и обков на мебелите.

Какво трябва да знаем за поръчката на кухня

Кухнята е може би най-трудоемкото за обзавеждане помещение, с което се сблъсква всеки собственик на нов апартамент. Огромното количество фактори, които следва внимателно да обмислите, за да бъде истински функционална, но и красива Вашата кухня, прави решението особено трудно. Обстоятелствата, които не може да се пренебрегнат, като разположение на уредите, пространство, конфигурация на материали, дизайн и други наистина може да затруднят всеки.

Затова първо решете какъв стил Ви допада – винтидж, модерен или класически. След това обмислете формата на кухненския блок, която предпочитате, като се съобразите с наличното пространство – Г-образна, П-образна или двуредова. Не пренебрегвайте точните размери, понякога е наложително специалист да посети и измери кухнята.

Изборът на материали също не е елементарен – ПДЧ, МДФ, технически камък, а защо не и принт стъкло. Опциите са много, но най-важно е да прецените с какви финансови ресурси разполагате, за да направите точна сметка как бихте могли да обзаведете подходящо кухнята. Позиционирането на уредите също не бива да се пренебрегва. В крайна сметка удобството в кухнята е най-същественото, към което следва да се стремите. И тук изборът е безкраен, но обмислете много добре какво желаете, защото Вашето решение ще предопредели за дълго дали ще изпитвате наслада и удовлетворение, когато влезете в кухнята, или ще се разкайвате за не добре преценения си избор.

Разгледайте една малка част от произведените ни кухни по индивидуален проект: