Дневни по поръчка

При проектирането на дневни по поръчка ние се стремим да оформим едно плавно преливащо се пространство с изискана и стилна визия, като се вдъхновяваме от Вашата личност. Корпусната и мека мебел във всекидневната трябва да бъде съобразена с Вашите виждания за удобство и уют. Защото знаем, че дневната е онова пространство в жилището, което е пропито с духа и излъчването на собствениците. Само така се получава онази магия, която дава вкуса и аромата на домашното всекидневие.
Всекидневната е помещението в дома, където смело може да експериментирате със стилове, цветове и материали.
Мебелите, които Ви предлагаме, ще бъдат изцяло съобразени с Вашите желания.Изборът на мека мебел зависи от това, къде сте решили да я разположите.

За класическата гостна е подходяща група от дивани и меки фотьойли, на които лесно могат да се поберат всички членове на Вашето семейство или гостите Ви.

Всекидневните по индивидуален проект се произвеждат от ПДЧ и МДФ, като за акцент се използват алуминиеви вратички със стъкла, както и стъклени рафтове и лед осветление.

Разгледайте нашата галерия от реализирани и идейни проекти за дневни по поръчка:

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!