Детски стаи по поръчка

Мебели Ломбардо предлага проектиране и производсто на обзавеждане по поръчка за детски стаи. Разнообразието от цветове и материали, затворения цикъл от проекта до монтажа на мебелите, ви гарантира уникалност и надеждност на нашите мебели.

Детската стая е една от стаите към която подхождаме с особено внимание. Избора на подходящи цветови комбинации, избора на цветове за ламинат, стени, таван и мебели е изцяло съгласуван с вашите желания и изисквания.
Детската е специална и с това, че за разлика от другите стаи в дома, тя е многофункционална. Тя е и спалня, и гардеробна, и кабинет, и гостна, и разбира се –място за весели игри. Ето защо мебелите в нея трябва да бъдат така подбрани, че да съчетават в себе си всичко необходимо на израстващия човек, като същевременно му оставят достатъчно свободно място.

Индивидуалният проект за детската стая е съобразен, както с големината на стаята, така и с броя на децата които ще я обитават. Така в по-малките детски стаи, е задължително да има легло, гардероб и бюро. При по-големите предвиждаме скрин или малка секция.

Единичните детски легла обиковенно са с размер 90/190см. При по-малки помещения детското легло може да бъде и двуетажно, така се пести място, което може да се използва за разполагането на други мебели, както и за увеличение на кът за игра и пространството в стаята.

Гардеробът в детската стая, обикновенно е по-нисък от стандартните гардероби, и е с височина около 2м. Гардеробът може да бъде: еднокрилен, двукрилен, трикрилен, четрикрилен и многокрилен. За детските стаи, за две деца, обикновенно се предвижда минимум двукрилен.

Материалите с които можем да произведем вашата детска стая са: ПДЧ мат и гланц, МДФ мат и гланц, МДФ фурнир, както и комбинация от няколко. Обикновенно припроизодството на детски стаи по индивидуален проект от МДФ са само лицевите видими части, с корпусът е от ЛПДЧ.

Към детските стаи предлагаме и всички познати марки Матраци (еднолицеви, двулицеви, латексови и др.), както и подматрачни рамки – матални или дървени.Рагледайте една малка част от нашите реализирани и идейни проекти за обзавеждане на детска стая с мебели по поръчка.