Гардероби по поръчка

Мебели Ломбардо предлага гардероби с функционално разпределние по индивидуални проекти.

Предлагаме гардероби по поръчка: с плъзгащи врати, с нормални врати, с огледални врати, с алуминиеви врати, с мдф врати. Има много варианти за разпределнието на гардероба, няма стандарт който се следва, всичко е по желание на клиента, като единствено се съобразяваме със конструктивните изисквания за устойчивост на гардероба във времето. Пример за такива изисквания са: височината и широчината на врата при плъзгащите и при нормалноотварящите се гардероби, междурафтовото разстояние, размера на светлия отвор за лоста за къси и дълги дрехи, височината и дълбочината на чекмеджетата в градероба, вида на механизма за плъзгане на вратите (биват с горно и с долно водене), плавно затваряне на вратите и др. Всички тези въпроси се обсъждат подробно със всеки един клиент. Дългогодишният ни опит в производството на гардероби Ви гарантира, че изработените от нас гардероби са не само красиви, но и надеждни във времето.

Разгледайте една малка част от нашите изработени гардероби по индивидуални проекти:

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!