Антрета по поръчка

Обзавеждането за антрето винаги остава на заден план поради големинта му. Но ние от Мебели Ломбардо винаги му отделяме специално внимание. Дали е малко или голямо, винаги търсим най-оптималния вариант като разпределние и цветове, така че то да бъде красиво и функционално. Броят на шкафовете и техният размер, не винаги е показател за фунционалност на аранжировката. Когато проектираме Вашето антре, ние се стремим да се придържаме към вашата първоначална идея.

Предлагаме производство на антрета по индивидуални проекти от пдч и мдф. Цената на антрето зависи от използваните материали и механизми за мебели. Крайната цена на антрето се оформя, след избран материал и механизми.

Разгледайте една малка част от нашите произведени антрета по поръчка:

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!