За нас

Мебели по поръчка Ломбардо проектира, произвежда и монтира мебели по индивидуални проекти за кухня, дневна, спалня, детска, антре, цялостно обзавеждане и търговко обзавеждане.

Модерен цех за производство на мебели

Собствен магазин и шоурум за мебели

3 години гаранция за произведените мебели

Цялостно обслужване и всичко свързано с обзавеждането

Използваните механизми за мебелите са на BLUM Австрия, PVC кнатове 2мм на фирмата Hranimpex, панти на Hettich Германия и Danco Италия с плавно прибиране.

Мебели Ломбардо България разполага с модерен цех за производство на мебели с машини за кантиране BRANDT – Серия Ambition 1400, Разкройващ циркуляр WA 80T – ALTENDORF и CNC обзработващ център Format-4 Profit H20 за изработка на нестандартни и криволинейни детайли.

Гаранцията на мебелите ни е 3 години, и негораничено следгаранционно обслужване.

Предлагаме също и всичко свързано с обзавеждането: електроуреди за вграждане, мартаци и подматрачни рамки, мивки и смеистели на водещи марки, като Teka, Bosch, Gorenje и др.

Заповядайте в нашият Шоурум за мебели по поръчка на адрес: кв. “ Дианабад“ , ул. „Крум Кюлявков“ 25-Г, София, България

 

Уважаеми клиенти,

Ние, от мебели Ломбардо, продължаваме да работим, като спазваме всички необходими мерки за сигурност. Можете да посетите и магазина ни след предварително обаждане. Специално за Вас в момента предлагаме:
Безплатен оглед на обекти
Безплатен проект
Безплатна оферта
Мебели на изплащане с преференциални условия. Комфортът и уютът у дома винаги са били наша мисия и вярваме, че домът е мястото, където се чувстваме истински щастливи. Ако искате уникални мебели, изработени с отлично качество и внимание към всеки детайл – свържете се с нас!