Материали

Мебели Ломбардо произвежда мебелите си от два основни материала: ПДЧ и МДФ. Тяхното разнообразие обаче като видове, цветове, структури и покритие е голямо и ще задоволи и най-взискателните ни клиенти за мебели.

ПДЧ плоскостите които предлагаме са на всички вносители и производители на плоскости в България: EGGER, KAINDL, FUNDERMAX, GLUNZ, FALCO, ORMA, ENTEGRE, AKRITAS, KRONOSPAN и KASTAMONU. В техните цветове ще откриете голямо разнообразие от монохромни, дървесни, гланцови и фентъзи декори. Цените между отделните плоскости не е голяма за това и крайната цена ще се влияе в рамките на 2-4% от избора на производител и цвят. За комбинацията от цветове за мебелите, може да се доверите на нашите дизайнери и техните практични решения които можем да Ви предложим за, обзавеждането на жилището с мебели по поръчка.

МДФ плоскостите които предлагаме са на повечето вносители и производители  на МДФ в България. МДФ който предлагаме се различава в зависимост от неговото покритие – натурален, фурнирован, гланциран акрил, гланциран полиестер, гланциран pvc, матиран pvc, фолио. Основната разликата между всичките видове е в покритието и кантовете. С изключение на натуралния и фурнирования мдф, всичките други видове са с готово покритие, което се избира по картелка с цветове и номера и не може да се променя. Фурнированите и натурални плоскости позволяват избор на цветове по RAL, както и повърхностни обработки(фрезоване)  в зависимост от конкретното задание. За това е и разликата в цената, най-скъпи са : боядисваните матариали, по-евтини – с готови покрития.

За кухните предлагаме и термоплотове и термогръбчета, плотове и гръбчета от технически камък, стъклени кухненски гръбчета ( принт стъкло и цветни по RAL).

Можем да ви прдложим и богато разнообразие от мебели дръжки и осветление

_______________2